PERHATIAN !

KHAS UNTUK PEROKOK TEGAR YANG DAH CUBA MACAM MACAM CARA UNTUK BERHENTI TAPI MASIH GAGAL  INI RAHSIANYA

FAKTA PENTING

“Rokok membunuh hampir 27,000 rakyat Malaysia setiap tahun dan akan meningkat kepada 150,000 pada tahun 2025 sekiranya tiada perubahan dilakukan” – KKM 

Untuk kaitkan dengan pernyataan di atas, kita perlu tahu bagaimana rokok membunuh.

Terdapat 7000 bahan kimia seperti tar dan 69 bahan karsinogen yang berbahaya di dalam rokok dan boleh menyebabkan penyakit-penyakit berbahaya seperti barah paru-paru.

Ini menyebabkan lebih 3 juta rakyat Malaysia sedang berdepan dengan pilihan besar. Mereka ada PILIHAN untuk berhenti atau MASIH MENCARI JALAN untuk berhenti.

“Perokok mati bukan kerana nikotin tetapi kerana tar” – Michael Anthony Hamilton Russell (1932-2009), Psikiatri dan Saintis Kesihatan Awam 


SEBENARNYA 7 DARIPADA 10 ORANG INGIN BERHENTI MEROKOK

Namun mereka tidak menemui cara dan penyelesaian yang efektif dan bersesuaian dengan mereka, akhirnya kembali kepada rokok.

Memperkenalkan Aerostix, Rakan Berhenti Merokok Kami.

Temui Sebab Menarik untuk Memilih Aerostix™!

Keluarga Lebih Bahagia

Tiada lagi bau dari rokok

Padat dan Mesra Bajet

Tidak Berbahaya Kepada Kanak Kanak

DIREKA KHAS KALIS AIR

WARNA YANG ELEGAN

LAMPU LED SERBAGUNA

TESTIMONI PENGGUNA

FAQ(Soalan Lazim)

Aerostix ialah peranti pemberhentian merokok pintar yang direka untuk membantu perokok membebaskan diri daripada ketagihan terhadap rokok untuk selama-lamanya.

Aerostix bebas daripada bahan kimia berbahaya seperti tar dan direka untuk dipegang seperti rokok, membantu perokok yang merasa sukar untuk berhenti dengan menyediakan pengganti yang selesa untuk dipegang.

Anda boleh membelinya pada bila-bila masa melalui Aerostix.com atau di pengedar sah berhampiran anda. 🛒🌟

Biasanya, ia akan mengambil masa kira-kira 3-5 hari untuk pesanan anda sampai jika anda berada di Malaysia. Penghantaran pada hari yang sama (ekspres) adalah pilihan untuk penduduk Lembah Klang.

Sila rujuk halaman ini: https://aerostix.com/exchange-return-refund-policy/ untuk pemahaman yang lebih baik. Polisi mungkin berbeza jika item tersebut tidak dibeli melalui kedai tapak web rasmi.